Секционни врати с топлоизолация

 

Гаражната секционна врата е съставена от топлоизолационни панели, които са произведени от 2 слоя висококачествена горещо поцинкована ламарина с пълнеж от пенополиоретан. Дебелината на панелите е 40 мм или 45 мм със специален профил защитаващ пръстите от защипване, гумено уплътнение между панелите. Гумено уплътнение към пода и на касата.

Секционната врата е подходяща  за   отопляеми единични  и двойни гаражи на къщи или жилищни кооперации.  Секционите врата на “ALUTECH GROUP” и “TECKENTRUP” с отличната си топлоизолация са подходящи при реализиране на проекти на „пасивни” къщи.

Секционната врата e тегловно уравновесена посредством пружини, теглещи или торсионни което позволява нейното леко движение на горе и на долу. Секционната врата е предвидена както за ръчно така също и за автоматично  отваряне с мотори с дистанционно управление. Немските секционни гаражни врати се произвеждат в широка гама от стандартни размери. Максимални размери до ширина = 6000 мм и височина = 3000 мм. Има голям избор на стандартни цветове по системата RAL както и  имитация на дървесни структури. Вратите са с високо качество и стилен дизайн. Тези врати могат да задоволят всяко клиентско желание.